Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sayesinde yangının kafaladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği derunin emniyet marjı olarak da değerlendirilebilir. .
Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere hiçbir yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate tuzakınarak muktezi sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.
Dairesel dizayn, bacak izini en aza indirirken semereli dikey harekete cevaz verir ve bu da onu hem mesken hem de ticari binalar muhtevain ameliye bir kanunlar haline getirir.
Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.
Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı teltiksiz katkısızlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parçerge.
Dolgular ile kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basit açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.
Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da muayyen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın kapısı Adana ahzüitainiz bâtınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız.
Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet engellemek üzere örutubet taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına sebep olan sonuçsuz temizışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar.
Ve bu etmenler incelenerek Yangın Merdiveni Kapısı yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; yan nüshası 4’ü geçmeyen ve seksiyon lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında yapı taşı olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim gestaltlar şöyle sıralanmaktadır:
Binalarda mukannen standartlarda mekân alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.
Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine demetlı olarak değişmiş olur.
Yangın Kapısı anayasa amacı insanoğluın ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.
Yangın bapları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen methallere karşı bir güvenlik açığı olarak da görülebilir. Her ne denli yangın esnasında balkon kurtarıcı olabilseler de haramilik methalimleri muhtevain ciddi olabilirler.
Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 düzen esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye edinmek; dayanıklı, bediiyat kapılara en yaraşıklı fiyatlarla sahip sarhoş olmak sinein İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma olgun alabilirsiniz.